Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Jordan: A tőrök útja - II. kötet - Az idő kereke VIII.

-25%
Robert Jordan: A tőrök útja - II. kötet - Az idő kereke VIII.
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A seanchanok elfoglalták Ebou Dart, de Nyneave, Elayne és Aviendha időben elmenekült. Caemlyn felé tartanak, hogy Elayne végre elfoglalhassa ősei trónját, ám útközben még a seanchanoknál is sokkal szörnyűbb ellenféllel kell szembenézniük.

Rand alThor most már Illian királya, és megesküdött, hogy nem hagyja, hogy a seanchanok bekebelezzék országát. Egyszer már legyőzte a tengerentúli hadsereget, de vajon most is sikerülni fog neki, miközben az ashamanek között már felüti a fejét az őrület?

Mindeközben a lázadó aes sedai-ok, és ifjú amyrlinük, Egwene alVere váratlanul szembekerülnek egy hadsereggel, amely meg akarja akadályozni, hogy Tar Valonba jussanak. De Egwene eltökélt szándéka, hogy megdöntse Elaidát, és újra egyesítse az aes sedai-okat. Még ő maga sem érti, hogy ezért neki és társainak mekkora árat kell fizetnie.

Robert Jordan Az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a high fantasy stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633952016
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  386
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés