Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Jordan: Hódít az árnyék I. - Az idő kereke IV. Az idő kereke IV.

-25%
Robert Jordan: Hódít az árnyék I. - Az idő kereke IV. Az idő kereke IV.
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Rand alThor, az Újjászületett Sárkány meg akarja ismerni a múltját, ezért elindul vér szerinti ősei földjére, az Aiel-pusztába. Eljut a legendák tiltott városához, és valamennyi ősi törvényt és szabályt felrúgva, elindul a misztikus Rhuideant övező felhőfal irányába. A Sárkány közelében mindenkinek felborul az élete. Barátait és harcostársait szörnyű, véres látomások kísértik, s dönteniük kell, kitartanak-e Rand mellett, vagy inkább elmenekülnek mielőtt megőrül.

Nynaeve és Elayne elindulnak Tanchicóba, a bűnök városába, hogy szembeszálljanak a Sötét Urat szolgáló aes sedai-ok újabb cselszövésével. Perrin, a kovácslegény pedig hazamegy, hogy megküzdjön a hazáját pusztító fehérköpenyekkel. Miközben Rand arra készül, hogy bebizonyítsa, ő Az, Aki a Napkeltével Érkezik, a világ a feje tetejére állt, mert mindenütt hódít az Árnyék.

Robert Jordan az Idő kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a high fantasy stílus nagyszerű darabja, abbahagyhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950791
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  660
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés