Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Jordan: Mennyei tűz 1. - Az Idő Kereke V.

-25%
Robert Jordan: Mennyei tűz 1. - Az Idő Kereke V.
Fő kategória >Regény >Fantasy
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Rand al'Thor, az Újjászületett Sárkány bebizonyította az aieleknek, hogy ő Az, Aki a Napkeltével Érkezik. A shaido törzs azonban fellázad ellene, kezdetét veszi a testvérháború. Közben nyugati világ készül az újabb Aiel háborúra, míg Rand terveit félredobva a shaidók után veti magát. A Kitaszítottak kezdik belátni, hogy csak összefogva pusztíthatják el a Sárkányt. Rand életveszélyes játékra kényszerül, olyan valakit választ tanítómesteréül, aki ezerszer is megérdemelné a halált.
Mat meghal és újjászületik. Egwene az aiel tudós asszonyoktól igyekszik elsajátítani az Álomjárás tudományát. Elayne és Nyaneve titkos rakományukkal úton vannak egy bizonytalan cél felé. Útközben méregkeverőkkel, a Fehér Torony kémeivel és egy önmaga ellenállhatatlan voltáról szentül meggyőződött cirkuszigazgatóval is meggyűlik a bajuk.
Árnykopók és öröktűz, kegyetlen szörnyegetek és rettenetes csaták jelzik a Sárkány visszatérését. Amerre jár pusztulnak a birodalmak, tombol a halál. És a pokoli forróságban lángol a mennybolt is...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951354
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  624
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés