Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Jordan: Mennyei tűz 2. - Az idő kereke V.

-25%
Robert Jordan: Mennyei tűz 2. - Az idő kereke V.
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Rand al'Thor, az Újjászületett Sárkány bebizonyította az aieleknek, hogy ő Az, Aki a Napkeltével Érkezik. A shaido törzs azonban fellázad ellene, kezdetét veszi a testvérháború. Közben nyugati világ készül az újabb Aiel háborúra, míg Rand terveit félredobva a shaidok után veti magát. A Kitaszítottak kezdik belátni, hogy csak összefogva pusztíthatják el a Sárkányt. Rand életveszélyes játékra kényszerül, olyan valakit választ tanítómesteréül, aki ezerszer is megérdemelte a halált.
Mat meghal és újjászületik. Egwene az aiel tudós asszonyoktól igyekszik elsajátítani az álomjárás tudományát. Elayne és Nyaneve titkos rakományukkal úton vannak egy bizonytalan cél felé. Útközben méregkeverőkkel, a Fehér Torony kémeivel és egy önmaga ellenállhatatlan voltáról szentül meggyőződött cirkuszigazgatóval is meggyűlik a bajuk.
Árnykopók és öröktűz, kegyetlen szörnyetegek és rettenetes csaták jelzik a Sárkány visszatérését. Amerre jár pusztulnak a birodalmak, tombol a halál. És a pokoli forróságban lángol a mennybolt is...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951361
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  640
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés