Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Robert Lawson: Navina, a karácsony angyala

-21%
Robert Lawson: Navina, a karácsony angyala
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft1967
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

A lélek útja szerzőjének új kötete.

Hét este felcsendülő hét csodálatos karácsonyi történet elevenedik meg a lapok közt, melyek során az előző kötetből megismert Navina, mint angyal jelenik meg, és segít a rászorulókon, fényt hoz a sötétségbe és békével hinti meg az ünnepnapokat.

David Becker a karácsony közeledtével a kanadai üdülőparadicsomba, Whistlerbe utazik, ahol egy hetet tölt baráti családok körében. A tragédiával sújtott, ám békére lelt és fájdalmát már elengedő férfi hamar bűvkörébe vonja a kisgyermekeket és szüleiket. David Navináról, egy csodás angyalról mesél, aki szent feladatának tekinti, hogy a Szeretet Ünnepén fényt és melegséget vigyen az emberek szívébe. Minden este más-más történet elevenedik meg a karácsony meghittségébe burkolódzó házban, melyek m ély erkölcsi és lelki tanulságokat, tanításokat tartalmaznak. Az erdei ház falai közé egy angyalszárny suhogásával beköltöznek a csodák...

Robert Lawson megindító, önálló kötetet szentel A lélek útjában megismert angyal csodálatos tetteinek. Szeretettel ajánljuk mindazoknak, akiket elvarázsolt A lélek útja világa, és azoknak is, akik a karácsonyt egy olyan regény társaságában szeretnék tölteni, mely meghitt és szeretetteljes hangulatával, örök érvényű mondanivalójával emeli az ünnepeken túl a mindennapok fényét is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155334290
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  142
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés