Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Robert Ludlum: A Matarese leszámolás

-21%
Robert Ludlum: A Matarese leszámolás
2 500 Ft
Akció: 1 975 Ft1975

Robert Ludlum, a politikai kalandregény műfajának legnagyobb öregje - ezúttal is - elképesztően izgalmas mesterművet alkotott. Scofieldnek, a CIA egykori mesterügynökének a Matarese-klán már csak emlék. Nyugodtan él egy karib-tengeri szigeten feleségével, Antoniával, minden kapcsolatot megszakítva a nemzetközi hírszerzés, titkosszolgálatok sokszor kegyetlen világával.
Oroszországban azonban meghal egy idős asszony, a spanyolországi Costa Solon, Londonban, Long Islandon és Monacóban pedig gyors egymásutánban meggyilkolnak egy-egy embert. Nyom nincs, a rendőrség tehetetlen, de két haldokló kimond egy szót - Matarese -, és Scofield nyugodt világa kis idő múlva már romokban hever. Hiába próbál szabadulni tőle, a múlt belékapaszkodik, visszahúzza és nem tehet mást, újból föl kell vennie a harcot az egész világot romlással fenyegető, egyszer legyőzöttnek hitt rémületes szervezettel.
Scofield és segítői - Pryce CIA-ügynök, Leslie Monroe, az amerikai hadsereg alezredese, Frank Shilds, a CIA és Geoffrey Waters a brit MI-5 főnöke - a semmiből indulnak el, s lépésről lépésre kell összerakniuk egy új, emberek millióit szolgasorsra ítélő, világméretű gazdasági összesküvés mozaikkockáit, leszámolni az új életre kelt Mataresevel és megállítani a végzetes visszaszámlálást...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636352783
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  1999
  Oldalszám
  624
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés