Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Powell - Kevin Dann: Az asztrológiai forradalom - A csillagok tudománya mint a reinkarnáció és karma tudománya

-25%
Robert Powell - Kevin Dann: Az asztrológiai forradalom - A csillagok tudománya mint a reinkarnáció és karma tudománya
4 250 Ft
Akció: 3 190 Ft3190
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A csillagok valós tudománya azt feltételezi, hogy elismerjük a sziderikus zodiákust -a babiloniak, egyiptomiak, görögök, rómaiak ésh induk eredeti zodiákusát, azt, melyet a védikus asztrológusok ma is használnak. Az asztrológiának ez a formája helyreállítja és folytatja azt az asztrológiát, melyet a három bölcs gyakorolt, akik a csillagok támogatásával vándoroltak Betlehembe kétezer évvel ezelőtt.
"Az asztrológiai forradalom" életrajzi példák felvázolása segítségével mutatja meg azt az új felfogást, miszerint az egész csillagos ég hatással bír az emberi sorsra, és illusztrálja, hogy az óriáscsillagok -a galaxis legnagyobb luminozitású csillagai- hogyan mutatkoznak meg rendkívüli módon Krisztus gyógyító csodáiban azzal, hogy egy vonalban állnak a Nappal azon események idején. "Az asztrológiai forradalom" ezzel egy szellemi, és egyúttal tudományos utat kínál ahhoz, hogy egy új kapcsolat alakuljon ki az ember és a csillagok között.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638943736
  Kiadó
  Regulus Art Kft.
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  250
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés