Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Schwartz: Bátor lelkek - Valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait? (P)

-21%
Robert Schwartz: Bátor lelkek - Valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait? (P)
3 390 Ft
Akció: 2 678 Ft2678
Virtuális számla jóváírás: 34 Ft

"Gyakran, amikor rossz dolgok történnek velünk, szenvedéseink értelmetlennek tűnhetnek. Legnehezebb feladataink mögött azonban számos rejtett cél bújhat meg, melyeket a szerző kutatásai szerint még azelőtt terveztünk el, hogy megszülettünk. Valóban lehetséges, hogy mi választjuk meg életkörülményeinket, kapcsolatainkat és az életünkben bekövetkező eseményeket?
A szerző életében értelmet és célt keresve rátalált a születés előtti életterv felfedezésének útjára, mely alapjaiban változtatja meg a sorsról és szenvedésről alkotott fogalmainkat. A könyvben meghökkentő történetek olvashatók, melyek komoly, életüket nagyban átrendező felismerésekhez, ezáltal a számukra szükséges gyógyuláshoz, s teljes szellemi valójuk átéléséhez vezettek el embereket. Ezek olvasása során fény derül arra, hogy a sorsunkat meghatározó eseményeket mi magunk tervezzük el a születésünk előtt, hogy azok fejlődésünket szolgálják, meghatározva ezzel életünk célját és értelmét.
Ezúton jutunk el a szellemi felébredéshez, mely által szenvedéseinkre többé nem úgy tekintünk, mint értelmetlenül kínzó sorscsapásokra, igazságtalan, életünket feleslegesen megkeserítő fájdalmakra bár azokra önmagában már a könyv olvasása is enyhülést hoz."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638983343
  Kiadó
  Leviter Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  284
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés