Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRoberta Cosi - Richard Whitaker - Samantha Reinders: Dél-Afrika

-25%
Roberta Cosi - Richard Whitaker - Samantha Reinders: Dél-Afrika
Fő kategória >Utazás >Útikönyvek >Afrika >Országok, régiók
4 000 Ft
Akció: 3 000 Ft3000
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban dél-afrikai utazásunk menetrendjét?
Kalandra fel!: Tengerparti braai, találkozás egy sangomával, merülés cápaketrecben, a vadvilág oltalmazása - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Séták és autós kirándulások: Fokvárosi túra, a durbani Golden Mile fövenye, Western Cape borvidéke - részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: A Kalahári-medence, a Gyémánt-part és Namaqualand útjai, a Maloti-hegység - háborítatlan zugok, rejtelmes dél-afrikai vidékek.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639810815
  Kiadó
  Geographia Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés