Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRoberto Saviano: ZéróZéróZéró - A világot felforgató kokain nyomában

-20%
Roberto Saviano: ZéróZéróZéró - A világot felforgató kokain nyomában
3 290 Ft
Akció: 2 630 Ft2630
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

A kokainról írni olyan, mint használni. Egyre több hírt akarsz, több információt, érezni akarod a zamatukat, nem tudsz nélkülük élni. Függő vagy. Hiába követik a történetek az általános sémát, melyet már jól ismersz, elbűvölnek a részletek. Befészkelik magukat a fejedbe, és addig maradnak ott, amíg egy másik, hihetetlen, de igaz mozzanat át nem veszi a helyüket. Nincs mese, egyre inkább rászoksz, és reméled, hogy nem fognak jelentkezni az elvonási tünetek. Számomra ezek a hírek csak fellobbanó, és egy pillanatra elvakító lángcsóvák. Meg fülsiketítő robaj odabenn, a gyomromban. De miért csak én hallom ezt a robajt? Minél beljebb hatolok a kokain fehér poklába, annál nyilvánvalóbb, hogy az emberek semmit sem tudnak. Nem tudják, hogy a nagyvárosok alatt egy folyó hömpölyög, egy folyó, amely Dél-Amerikában ered, és Afrikán át minden irányba elágazik. Az emberek meg sétálnak Rómában a Corsón, Párizsban a boulevard-okon, Londonban a Times Square-en. Nem hallanak semmit? Hogyan bírják elviselni ezt a zajt?
Roberto Saviano könyvének címe, a három egymás melletti nulla a drog finomságára utal. A három nullás a legtisztább kokain. Ez a kötet bátor és kitartó kutatómunka eredménye. Felfedi a kokainkereskedelem sötét hálózatát, nem látható, de annál jelentéktelenebb gazdasági szerepét, és ami a legmegdöbbentőbb: mindannyiunk életére gyakorolt közvetlen hatását.
Őszinteségéért az oknyomozó újságíró megint nagy árat fizet. Ismét olyan témához nyúlt, ami akár az életébe is kerülhet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283178
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés