Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Robin Cook: Beavatkozás

-21%
Robin Cook: Beavatkozás
2 699 Ft
Akció: 2 132 Ft2132

Egy New York-i régész szenzációs, sőt világrengető leletre bukkan a vatikáni Szent Péter-bazilika alatt húzódó nekropoliszban. Egy New York-i igazságügyi szakértő kétségbeesésében valóságos keresztes hadjáratot hirdet a természetgyógyászok ellen. Egy New York-i bíboros pedig foggal-körömmel küzd, hogy megvédje az egyház becsületét, és megóvja önmagát a kínos meghurcoltatástól.

Ki ez a három karizmatikus férfi? Mi közük egymáshoz? Ki kerül ki a jó és a rossz küzdelméből? És egyáltalán: ki a jó, és ki a rossz?
Robin Cook ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben a tőle megszokott módon ismét mesterien szövi a cselekmény szálait, és lélegzetelállítóan izgalmas és fordulatos régészeti és tudományos kalandozásra invitálja az olvasót, miközben alapvető filozófiai és etikai problémákat is boncolgat.
A hetvenedik életévét betöltött sikerszerző közel harminc regény megírása után is fiatalos lendülettel veti magát az izgalmas új területekre, és ezúttal is sikerül meglepnie és meghökkentenie még a legrégebbi, legedzettebb rajongóit is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632972954
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés