Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobyn Young: Felkelés - Vér, csata és árulás - Robert Bruce epikus története - Felkelés-trilógia 1. könyve

-70%
Robyn Young: Felkelés - Vér, csata és árulás - Robert Bruce epikus története - Felkelés-trilógia 1. könyve
3 499 Ft
Akció: 1 050 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A. D. 1286. Skócia emberemlékezet óta a legkeményebb tél szorításában vergődik. Egyesek azt állítják, eljött a végítélet napja.

Skócia királya a viharos sötétségben kilovagol Edinburgh-ból. Útközben saját embere gyilkolja meg, így a trón öröklése nyitott kérdéssé válik. A király halálával mintha követ dobtak volna egy tóba, a hullámok messzire terjednek. Polgárháború fenyeget, a legbefolyásosabb skót családok küzdenek a hatalomért, mit sem tudva arról, hogy Edward, Anglia királya közben saját tervét is mozgásba hozta.

Edward majdnem két évtizeden át dédelgette a hódítás tervét, egy ősi próféciából táplálkozó álmot, ami örökre megváltoztathatja Britanniát.

Ám a sors nem úgy akarta, hogy Edward könnyedén sikerrel járjon. A háború hamvaiból, vérbosszún és megosztott hűségen át egy ifjú fegyvernök bukkan fel, hogy ellenálljon Anglia leghatalmasabb királyának. A neve Robert Bruce. Az ő történetének kezdetét meséli el a Felkelés.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634262497
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  810 g/db