Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobyn Young: Királyság - A Felkelés-trilógia 3. kötete

-70%
Robyn Young: Királyság - A Felkelés-trilógia 3. kötete
3 499 Ft
Akció: 1 050 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A bannockburni csata 700. évfordulójának évében jelent meg Robyn Young Robert Bruce-ról, a történelem egyik legnagyobb lázadójáról szóló trilógiájának befejező kötete.

Az epikus történet eléri vérfagyasztó csúcspontját, ahogy Robert Bruce beteljesíti a sorsát.
Robert megvalósította nagyratörő célját, Skócia királyává koronázták, de eközben magára vonta Edward angol király haragját. Az angolok magasba emelik a rettegett sárkányos zászlót, és északra vonulnak, hogy visszafoglalják a Skót Királyságot.
Ám Robertnek nemcsak az angolokkal kell szembenéznie. Vetélytársa, John Comyn megölése miatt kettészakadt a királyság, és megosztott erőivel, honfitársai ellen is harcolva Robert kénytelen a hegyek közé húzódni. Van koronája, de nincs országa, elszánt a harcra, de nincs serege.
Szinte járhatatlan út áll előtte, árulással és gyásszal minden kanyarban, Robertnek mégis vissza kell szereznie a trónját és a népe tiszteletét.
A hegyek között rejtőző erődökből és a távoli Nyugati-szigetekről harcolva néhány bátor férfi és a bájos nemeshölgy, Christiana támogatásával Robert előretör oda, ahol II. Edwarddal kell találkoznia, hogy eldöntse Skócia jövőjét az évszázad csatájában Bannockburn falva mellett.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634263746
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  440
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  610 g/db