Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRonald Hulnick - Mary R. Hulnick: Lelkedhez hűen - A spirituális pszichológia lényege

-22%
Ronald Hulnick - Mary R. Hulnick: Lelkedhez hűen - A spirituális pszichológia lényege
3 290 Ft
Akció: 2 560 Ft2560
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A "Lelkedhez hűen" című könyv alapjaiban rengeti meg a bevett pszichológiai gondolkodást azáltal, hogy megmutatja, miként használhatjuk mindennapi tapasztalatainkat a spirituális fejlődés létrafokaiként. A könyvet mindenki örömmel forgathatja, aki meg akarja találni a hidat a fizikai létezésből a spirituális valóságba, és át akar kelni rajta.
Ez az út nem arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő munkát, magunkhoz vonzzuk a lelki társunkat, mesés fizetést kapjunk vagy a szív vágyai szerint éljünk - sokkal inkább annak a mély belső éhségnek a csillapításról, amely arra ösztönöz, hogy válaszokat keressünk az élet nagy kérdéseire: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hogyan élhetnék értelmesebben, és hogyan tehetném jobbá a világomat?

A kezedben tartott könyvből megtudhatod, hogyan juthatsz el arra a szent helyre, amely mindenkiben ott rejlik, és amelyre a szerzők Valódi Énként utalnak, ahol többé nem kell érzelmi kínokat átélned, ahol a fenti kérdésekre magától értetődő válaszokat kapsz, és ahol mélységes békesség és szeretet honol.

"A "Lelkedhez hűen" című könyv káprázatos mestermunka. Kétség sem fér hozzá, hogy ez a mű klasszikusnak született, és előbbre visz az emberi természetnek és az élet kihívásainak megismerésében. A könyv a két szerzőt dicséri, akik évek kemény munkájával megszerzett bölcsességüket a tudati fejlődés kiemelkedő tanítóiként adják át az olvasónak."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291380
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés