Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRosie Thomas: A kasmírkendő

-22%
Rosie Thomas: A kasmírkendő
3 190 Ft
Akció: 2 480 Ft2480
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

1941 elején a friss házas Nerys Watkins elhagyja Nagy-Britannia vidéki életét, hogy elkísérje misszionárius férjét a távoli India egzotikus városába, Szrinagárba, missziójuk kijelölt helyszínére. Nerys egy teljesen új világot fedez fel Kasmír szívében, ahol ez idő tájt a háború árnyékában a brit táncestélyek, a flörtölések és a pletykálkodások a fénykorukat élik. Nerys hamarosan azon kapja magát, hogy veszélyes és szenvedélyes viszonyba bonyolódik. Mire újra csatlakozik hozzá a férje, Nerys már teljesen más asszonnyá válik.
Évekkel később Nerys unokája, Mair Ellis egy csodálatos színekben pompázó, különleges pasminakendőre bukkan a családi házban. A kendő valamikor Mair nagymamájáé volt, ezért elhatározza, hogy megfejti, hogyan került a rendkívül értékes darab a misszionárius feleségéhez. Nagyszülei nyomdokait követve elutazik Indiába, és izgalmas nyomozása során nemcsak Kasmírig jut el, hanem keresése időközben olyan küldetéssé is válik, mely a saját életét is örökre megváltoztatja.

A kasmírkendő elsöprő, lebilincselő történet, mely a házasságról, az elszigeteltségről és szerelemkeresésről szól egy varázslatos helyszínbe ágyazva.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355081
  Kiadó
  I.P.C. Mirror
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  490
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés