Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekS. S. Van Dine: A kínai négyszög

-25%
S. S. Van Dine: A kínai négyszög
2 590 Ft
Akció: 1 940 Ft1940
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Philo Vance újra nyomoz! Hű titkára oldalán újból segítségét kéri régi barátja, Markham államügyész. Ezúttal egy megszokottnak ígérkező emberrablási üggyel akad dolga, a nyomok azonban hamar összekuszálódnak. Úgy tűnik, a dolgok nem azok, amiknek látszanak. Töprengésre azonban most nem sok idő marad, mert az agyafúrt emberrablóknak láthatóan égető gyorsasággal szükségük lenne a váltságdíjra...

S. S. Van Dine könyvei általában messze felülmúlják a szabványos krimi történeteket és tele vannak olyan érdekességekkel, amelyeket az olvasó más detektívregényekben hiába keres. Ez az írása valóban tökéletes típusa a detektívtörténeteknek, és egyike a legjobb Philo Vance eseteknek, amelyben a különc detektív igazi formájában mutatkozik meg az aprólékos nyomozás izgalmas fordulataiban, amelyek nem nélkülözik a színes romantikát sem.
Kiadónk gondozásában most hosszú várakozás után tárjuk ismét - átdolgozott, az eredetihez hű változatban - az olvasók elé e regényt. S. S. Van Dine (1888-1939) Willard Huntington White írói álneve. Az eredetileg újságírással és szépirodalommal foglalkozó White súlyos betegségéből való lábadozása során kezdte el falni a krimiket. A műfaj meghatározó hatást gyakorolt rá, esszéiben, cikkeiben feldolgozta és lefektette a detektívtörténet írás szabályait. Az elmélet után kipróbálta magát a regényírás terepén is, így született meg Philo Vance alakja, akinek tekervényes nyomozásaival azonnal beírta magát a krimi-irodalom nagyjai közé." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155549861
  Kiadó
  Hermész Média
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés