Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSáfrán Mihály: A paleón túl

-25%
Sáfrán Mihály: A paleón túl
3 790 Ft
Akció: 2 840 Ft2840
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A kenus sportoló és biomérnök Sáfrán Mihály számára a manapság divatos "paleolit" szó nem csak a táplálkozást jelenti, hanem egy komplett gondolkodásmódot, életformát.
A szerző első könyvében bemutat néhány természetes körülmények között élő népcsoportot és állatfajt, majd sorra veszi azokat a környezeti hatásokat - a táplálkozást is beleértve - amelyektől igencsak eltávolodott hozzájuk képest a mai modern ember,és ezeket összefüggésbe hozza a civilizációs betegségekkel. Mi köze a hidegnek, a mezítláb járásnak, az elektromosságnak, az éjszakai világításnak, na és a sportnak az egészséghez? Merre tart az ember evolúciója napjainkban? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk.
A könyvet végigolvasva és a gyakorlati tanácsokat betartva, búcsút inthetünk az elhízásnak, a fáradtságnak és a betegségeknek, minden ember kihozhatja a benne rejlő maximális képességeket, ami a sportolóknak különösen érdekes lehet.
A könyv tudományos szemléletben készült, ám törekszik a közérthető tálalásra, hogy hasznos olvasmánya legyen minden embernek, aki a Föld nevű bolygón él, és sokáig szeretne egészségesen élni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631241389
  Kiadó
  Szerzői kiadás
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés