Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSally Gardner: A Hold legsötétebb oldala

-25%
Sally Gardner: A Hold legsötétebb oldala
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sally Gardner megdöbbentő regénye egy kegyetlen világban játszódik. Standish Treadwell - akinek különböző színűek a szemei, és diszlexiája miatt nem tud írni-olvasni sem - egyetlen barátjűval, Hectorral átmászik a várost körülvevő fal túloldalára, és rájönnek, mit rejteget előlük az Anyaföld. Attól a pillanattól kezdve, hogy a két kamasz rájön egy óriási titokra, ami kapcsolatban van a holdra szállással, az életük veszélybe kerül.
Száz nagyon rövid fejezet, tökéletesen egyedi elbeszélésmódban, mely szinte végighajszolja az olvasót a történeten, mert egyszerre izgalmas és sötét humorú, lakatlan és borzongtató, gyöngéd és elragadó. "A Hold legsötétebb oldala" eredeti és megindító történet, melyben a barátság és a bizalom az igazi fegyver
Sally Gardner Londonban nőtt fel, ma is ott él. Gyerekként maga is megküzdött a diszlexiával, egészen 14 éves koráig nem tanult meg sem írni, sem olvasni. Ikrei születése után kezdett regényeket publikálni, melyek a mágikus és történelmi realizmus egyedi keverékei, stílusuk és témájuk kihívás az olvasóknak, akiket beszippant az általa teremtett világ. Sally szenvedélyesen hiszi, hogy a fiatal olvasókat inspirálni és szórakoztatni kell a könyvekkel, mint ahogy azt "A Hold legsötétebb oldala" is bizonyítja, melyet számos díjjal tüntettek ki.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155234576
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  282
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés