Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSally Edwards - Dr. Carl Foster - Roy M. Wallack: Futók kézikönyve - Kezdőknek és haladóknak

-25%
Sally Edwards - Dr. Carl Foster - Roy M. Wallack: Futók kézikönyve - Kezdőknek és haladóknak
5 990 Ft
Akció: 4 490 Ft4490
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Nélkülözhetetlen kézikönyv kezdőknek és haladóknak!

Az utóbbi években megnőtt a futás népszerűsége, miközben a futással kapcsolatos tudományos ismeretek is robbanásszerűen gyarapodtak.

Ebben az átfogó ismereteket adó kézikönyvben első ízben ötvöződik a modern sporttudomány a gyakorlati edzésmódszerekkel. A Sally Edwards legendás hosszútávfutó, Carl Foster elismert sprotfiziológus és Roy M. Wallack neves sportújságíró által összeállított kézikönyv segítségével gyorsabb és erősebb, azaz jobb futó lehetsz.

Az itt leírt edzésmódszerek, hasznos tanácsok garantálják a sikert, legyél bár kezdő futó, rutinos versenyző vagy több energiára vágyó veterán:
-A Fekete lyuk-elmélet: A futás módszertanának legfontosabb új elmélete. Hogyan kerülhetjük el ezt a fejlődést hátráltató, ám gyakran alkalmazott edzészónát?
-Heart Zones Training (HZT): Ez a forradalmian új edzésmódszer gyorsabb futást eredményez és lehetővé teszi az edzésmunka objektív mérését.
-Ideális futóstílus: Hogyan alakítsd ki az optimális egyéni stílusodat úgy, hogy közben a lehető legjobb teljesítményt érd el és elkerüld a sérüléseket?
-Mezítlábas futás: Az egyre népszerűbb természetes futás hívei szerint mezítláb sérülésmentesen és eredményesen futhatunk.
-Személyre szabott edzés: Hasznos tanácsok a megfelelő edzésterv elkészítéséhez, hogy céljaidat képességeid alapján alakíthasd ki.
-Versenyzés: Könnyedén elérheted az áhított eredményt, ha megérted a versenyzés tudományos vonatkozásait. Készülj fel profi módon bármilyen távra!
-Fuss kevesebbet, de jobban!: A keresztedzés, mint például a kerékpározás, úszás, evezés vagy túrázás létfontosságú az eredményesebb futás érdekében.
-Táplálkozz helyesen!: A megfelelő táplálkozás képessé tesz a hosszú és kemény erőfeszítésekre, szabályozza a testsúlyt, és segíti a regenerálódást.

A "Futók kézikönyve" a szemlétes illusztrációk és táblázatok mellett kitűnő fotók segítségével mutatja be a futóstílusokat és a megfelelő technikákat. Az itt ismertetett edzésmódszerek és versenyzési stratégiák nélkülözhetetlenek az eredményesebb futás érdekében.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630970419
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  810 g/db
Webáruház készítés