Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSaly Noémi: Semmiből is finomat - 100 régi-új recept

-25%
Saly Noémi: Semmiből is finomat - 100 régi-új recept
4 490 Ft
Akció: 3 368 Ft3368
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"Hogy ki ne maradjon nagyanyáink legfontosabb titka: minden konyha első számú, elengedhetetlen hozzávalója a szeretet. És nem elég, ha az ebéd vagy vacsora „címzettjeit” szeretjük: szeretni kell a piacot, az anyagokat, amelyekkel dolgozunk, és ha a lábasmosogatást nem is annyira, a munka végeztével összetakarított, tiszta konyhát meg a terített asztalt feltétlenül. A világ mindig úgy néz vissza ránk, ahogyan mi nézünk őrá." (Saly Noémi)

A magyar konyha jelentős korszakait bemutató kultúrtörténeti szakácskönyv-sorozatunk, a "Régi idők konyhája" második darabja. Megjelent: Csapó Katalin gyűjteménye, "Az ínyenc polgár asztalánál", amely a világhírű magyar vendéglátás megszületését idézi fel.

Képes szakácskönyvünk, a "Semmiből is finomat" azokat a trükköket és titkokat eleveníti fel, amelyeket a háziasszonyok - nagyanyáink, dédanyáink - ínséges időkben alkalmaztak, hogy tápláló, finom ételekkel lakassák jól szeretteiket. A színes nyomatokkal, hirdetésekkel, élelmiszerjegyekkel gazdagon illusztrált kötet régi-új receptekkel, befőzési, bevásárlási tanácsokkal szolgál, ráadásul a legkorszerűbb főzésre, helyi alapanyagok, idénygyümölcsök és - zöldségek felhasználására buzdít.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633101490
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  120
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés