Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSam Barone: A Birodalom felemelkedése

-50%
Sam Barone: A Birodalom felemelkedése
1 999 Ft
Akció: 1 000 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A ​TÖRTÉNELEM HAJNALÁN EGY HARCOS KIRÁLY VISSZAVERTE EGY HATALMAS BARBÁR HADSEREG TÁMADÁSÁT MEZOPOTÁMIÁBAN, ÉS MEGALAPÍTOTTA A VILÁG ELSŐ VÁROSÁT. 
Ám Eskkar tudja, hogy Akkád léte mindaddig veszélyben van, amíg a környéket rettegésben tartó, pénzre, nőre, hatalomra éhes vandál hordákat is el nem pusztítják. A város irányítását gyönyörű feleségére, Trellára hagyja, ő pedig embereivel ismét lóra száll, hogy felszámolja az ellenséges csapatok maradékát is, és megszilárdítsa hatalmát. Nem is sejti, hogy ezzel milyen fenyegetésnek teszi ki városát. 
Egy bukott egyiptomi hadvezérnek pár életben maradt katonájával sikerül átvágnia a sivatagon. Pénzük, aranyuk bőven van, hogy zsoldosokat fogadjanak seregükbe. Korthac ravasz csellel, egyetlen éjszaka leforgása alatt beveszi a vezető nélkül maradt várost, és foglyul ejti Trellát. 
A falakon kívül rekedt Eskkar csupán az eszére és néhány emberére számíthat, hogy visszafoglalja Akkádot, kimentse a banditák kezéből feleségét és meg nem született gyermekét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354077
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  586
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  650 g/db