Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSamael Aun Weor: Az újjászületés szent rítusai - A gyógyítás és a szellemi erő egyszerű, hatékony technikája

-21%
Samael Aun Weor: Az újjászületés szent rítusai - A gyógyítás és a szellemi erő egyszerű, hatékony technikája
1 450 Ft
Akció: 1 146 Ft1146

A fizikai test egészsége és vitalitása elengedhetetlen azok számára, akik a tudatosság felébresztésére törekszenek.


A tantrikus hagyományok beavatott tanítványainak megmutatták a jantra jógának nevezett gyakorlatokat, hogy elősegítsék az egészséget és az erőt, amely szigorú önfejlesztésükhöz szükséges. 
Samael Aun Weor tibeti szent rendjének reinkarnálódott lámája ebben a könyvben a jantrikus gyakorlatok egy finomított sorozatát állította össze. Ezek pozitív hatást fejtenek ki, amit bárki megtapasztalhat.


,,Azt mondom nektek, testvéreim, hogy nekünk gnosztikusoknak pontos módszerünk van arra, hogy megfiatalítsuk a szervezetet, és meggyógyítsunk minden betegséget. Akárki meg tudja tanulni, hogyan gyógyíthatja meg önmagát. Bármelyikünk a saját orvosává válhat azáltal, hogy megtanulja, miként gyógyítsa meg magát gyógyszer nélkül. Fontos, hogy hosszú évekig tökéletes egészségben őrizzük meg a fizikai testet, ezt a becses fizikai hordozóeszközt, hogy saját benső Self-ünk felismerésére használhassuk."


(Samael Aun Weor)

Ősi, bevált gyakorlatok Tibet, India, Közép-Kelet és Latin Amerika kultúráiból. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155342462
  Kiadó
  Hermit Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  278
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  110 g/db
Webáruház készítés