Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSarah Andersen: Felnőni kiábrándító - "Sarah's Scribbles"- gyűjtemény

-21%
Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító - "Sarah's Scribbles"- gyűjtemény
2 200 Ft
Akció: 1 738 Ft1738
Virtuális számla jóváírás: 22 Ft

Sarah Andersen pár éve kezdte publikálni az interneten, humoros-irónikus sorozatát, ami elsöprő sikert aratott. A vicces képsorokat csak a Facebookon több mint egymillióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!

Lányokról, nem csak lányoknak!

Úgy érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítéssel előremozdítani a karrieredet? A felnőttkor olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, tedd le ezt a könyvet.

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézen fogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi mű. De tényleg!
A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. A képregény olyan fontos problémákat feszeget, mint például a testkép, az öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok és a melltartó-mosás gyakorisága, és ezeket Sarah letisztult őszintesége varázsolja elképesztően viccessé - amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155514753
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  112
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés