Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

-21%
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához
3 499 Ft
Akció: 2 760 Ft2760
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat...
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély. Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt, ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.
A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek.
Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633996157
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  416
  Kötésmód
  papírdoboz
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés