Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSarah Wilson: ÉLET szorongás és pánik nélkül?

-25%
Sarah Wilson: ÉLET szorongás és pánik nélkül?
4 690 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Sarah Wilson egész életében harcolt a depresszióval. Bipoláris viselkedéssel, valamint mániák egész sorával diagnosztizálták. Több bestsellerrel a háta mögött úgy döntött, sorstársaihoz szól, és megírja Élet szorongás és pánik nélkül? című könyvét. 

MIRE JÓ A RENGETEG GYÓGYSZER ÉS CSODASZER,
ÉS MIÉRT NEM SIKERÜL MÉGSEM MEGGYÓGYULNI?

Sarah mindennap feltette magának ezt a kérdést. Akkor is ez foglalkoztatta, amikor átmenetileg jobban volt, és az olyan pokoli időszakokban is, amikor épp a legsötétebb, legmegsemmisítőbb gondolatok tartották markukban. Szorongása ellenére egyre mélyebbre és mélyebbre ásott az összefüggésekben, mígnem egészen közel jutott a problémák gyökeréhez. 

Ez a nagy szívvel írt kis kötet a szerző személyes történetein és a tudomány világából származó interjúkon keresztül tapintható közelségbe hozza mindazt, amit a mentális betegségekkel terhelt ember átélhet. Átható kutatásai során olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint a Dalai Láma, Brené Brown vagy Gretchen Rubin.

A könyv felszabadító felismerésekkel szolgál azoknak, 
- akik gyógyszerezik magukat,
- akik sorra próbálják ki az alternatív terápiákat,
- akiknek halált megvető bátorságra van szükségük ahhoz, hogy teljesítsék egy átlagember rutinfeladatait,
- akik már fel sem tudják idézni életük egy olyan napját, amikor még minden rendben volt.

Sok könyv jelent már meg a szorongás és a különféle pánikbetegségek gyógyításáról. De vajon a gyógyulás tényleg olyan motorikusan zajlik, mint ahogy a "nagykönyvben" meg van írva? Az Élet szorongás és pánik nélkül? azt a sok-sok reménykedő lelket szólítja meg, akik ahelyett hogy folyton harcolnának a helyzetük ellen, magukhoz ölelik azt, saját természetük részeként fogadva el, hogy felfedezhessék egy jobb, gazdagabb és teljesebb élet lehetőségét!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635299355
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  332
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  494 g/db