Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekSarah Young: Jézus hív - Jézus szólít - Üzenetek az év minden napjára

-21%
Sarah Young: Jézus hív - Jézus szólít - Üzenetek az év minden napjára
3 450 Ft
Akció: 2 726 Ft2726
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Miután sok éven keresztül a saját szavait írta le imanaplójába a misszionárius Sarah Young, úgy döntött, hogy jobban fog figyelni a Megváltó hangjára, és elkezd "fülelni" arra, amit Ő mond.
Tollal a kezében így indult el egy olyan útra, ami örökre megváltoztatta az életét - és még sok millió emberét szerte a világban. Ennek a gyönyörű könyvecskének a lapjain olyan Igék és üzenetek találhatók, amelyeket Jézus nagy szeretettel helyezett a szívére. Bátorításnak, vigasztalásnak, reménységnek a szavai. Olyan szavak, amelyek egyre növekvő mértékben tudatosították benne az Ő Jelenlétét, és lehetővé tették számára, hogy élvezze az Ő Békességét. Jézus téged is ugyanígy szólít. Lehet, hogy - a szerzőhöz hasonlóan - neked is szükséged van arra, hogy jobban érzékelhesd a "Veled levő Istent". Vagy talán számodra is távolinak tűnik Jézus, és nem tudod, hogy miért. Lehet, hogy olyan messze távolodtál Tőle, amit soha nem is gondoltál volna. Az, amit ebben a könyvben találsz, abban fog segíteni az év minden napján, hogy egyre közelebb kerülj Krisztushoz, és ezáltal egyre közvetlenebb kapcsolatot élj meg Vele. Minden nap üzenete úgy szól, mintha Jézus Maga beszélne hozzád. Mert ezt is teszi. Te hallod az Ő hívását?

Sarah Young művei az elmúlt két év legnagyobb könyvsikerei közé tartoznak. Milliók vásárolták és vásárolják angolul és más nyelveken is.
A szerző filozófiai és lelki gondozói diplomákat szerzett több egyetemen végzett tanulmányai során. Férjével együtt sok-sok országban tartanak előadásokat, lelki gondozói alkalmakat.
Misszionáriusi szolgálatuk pedig az ausztráliai Perthben zajlik, ahol japán emberek felé szólják a legcsodálatosabb hírt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246098
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés