Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Saskia Sarginson: Nélküled

-25%
Saskia Sarginson: Nélküled
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Suffolk, 1984.
A tizenhét éves Eva kislány kora óta imád édesapjával kivitorlázni a nyílt tengerre. Egy alkalommal a kirándulás szörnyű veszekedésbe torkollik, a vitorlás viharba sodródik és elsüllyed. Bár mindenki tudja, hogy a lány remek úszó, testét nem találják meg, s Evát halottnak nyilvánítják. Csupán egyetlen ember hisz töretlenül a megmenekülésében: a húga, Faith. Miközben szüleik házassága darabokra hullik a bűntudat és a gyász súlya alatt, Faith megpróbálja legyőzni a tengertől való félelmét és megpróbálja bebizonyítani, hogy a nővére él.

A tengerpart közelében egy sziget körvonalai rajzolódnak ki - rejtélyes, elvadult, tiltott terület, amelyen itt-ott ablaktalan, elhagyatott betonbarakkok emelkednek. Senki nem tudja, hogy az egyik barakkban Evát tartják fogva. Hogy a túlélésért harcol - azért, hogy hazatérhessen.

A Nélküled misztikus regény, thriller és érzelmes családi dráma egyszerre, amelyben hiedelem és hit, megérzés és meggyőződés nem választhatóak szét egymástól, épp úgy, ahogy a szeretetnek sincs szüksége ésszerű érvekre. A könyv egy pillanatra sem hagyja nyugodni az olvasót, miközben a szív legmélyéig hatol.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633576465
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  344
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés