Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSchädtné Simon Andrea: Varázslatos színező anyanyelvből - 2. évfolyam A kötet

-20%
Schädtné Simon Andrea: Varázslatos színező anyanyelvből - 2. évfolyam A kötet
699 Ft
Akció: 560 Ft560
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Varázslatos színező sorozat kötetei matematikából, anyanyelvből, angol és német nyelvből kínálnak színező feladatokat óvodás, valamint alsó tagozatos gyermekek részére. A színező feladatok nehézségi szintje differenciált, fokozatosan nehezedik, ugyanakkor alkalmazkodik az adott korosztály fejlettségéhez, a tárgyhoz és a munkafüzet tematikájához.
A színezés mellett Tudod-e? címmel érdekességeket tudhatnak meg, Nézz utána! címmel pedig búvárkodhatnak is a kisdiákok.
A Varázslatos színező anyanyelvből második évfolyam A kötet című munkafüzet fejleszti az önálló gondolkodást, és alkalmazásra képes, rendszerezett tudást hoz létre. A gyermekek életkorának megfelelő, játékos, tevékenységközpontú, érdeklődést felkeltő feladataival, ábráival hozzájárul a tanulási kedv felkeltéséhez, fenntartásához. Gyakorlatai jól szolgálják a gyermekek fejlesztését, formálják, gazdagítják személyiségüket, gondolkodásukat. Problémafelvetései lehetőséget adnak az önálló, aktív tanulásra és az összefüggések felfedezésére. Feladatai alkalmasak az iskolai tananyag elmélyítésére, rendszerezésére, illetve ismétlésre és biztos helyesírási készség kialakítására, az iskolában és otthon egyaránt.

- változatos példák
- több nehézségi szint
- gyönyörű képek
- izgalmas feladatok
- tökéletes kikapcsolódás

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632614304
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  28
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  110 g/db
Webáruház készítés