Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSchlegel Oszkár: Volt egyszer egy csatár - Kocsis Sándor emlékkönyv (P)

-25%
Schlegel Oszkár: Volt egyszer egy csatár - Kocsis Sándor emlékkönyv (P)
1 929 Ft
Akció: 1 450 Ft1450
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Ezt az emlékkönyvet azoknak a sportbarátoknak ajánlom, akik elmúltak hatvanöt évesek és ingyen közlekednek a hazai járműveken. Ők még látták játszani Sanyit. Annak idején ötven filléres vonatjeggyel, hetven filléres átszállóval utaztak az Üllői útra, Kispestre, a Megyeri útra vagy a Népstadionba, hogy csodát láthassanak. A Magyar Focit! Ma ingyen utaznak, mégis ritkán mennek meccsre. Nem vonzza őket a mostani produkció. A fiatalok sajnálkozva néznek rájuk. Fölényesen beszélnek az egykori fociról, a mi focinkról. Arról a fociról, amelyikben nem pattant el öt méterre a labda, amelyikben folyamatos volt a játék, amelyikben a bekk igyekezett elvenni a csatártól a játékszert, nem ellenfele mezén végzett szakításpróbát. A felugró kapus keze közül elfejelték a labdát úgy, hogy a könyöküket nem fegyverként használták. Arról a fociról, amelyiket közönség előtt játszottak. Tíz-, húsz-, harminc-, ötven-, néha százezer néző előtt.
Kedves és igen tehetséges tanítványom, F. A., aki már magára ölthette a címers mezt, ajkát biggyesztve azt kérdezte tőlem: ki az a Kocsis Sándor? Ha véletlenül kezébe kerül ez a könyv és méltatja arra, hogy belelapozzon, talán megtudja. A hatvanöt éven felülieknek írtam - írtuk -, nosztalgiázzanak egy kicsit. Igaz, titokban reménykedem, hátha egy-két fiatal lelkében is indukál valami halvány büszkeséget ez a kis dolgozat, hiszen arról szól, hogy nagyapáink idejében a miénk, a magyaroké volt a világ legjobb csapata." (Schlegel Oszkár)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630677172
  Kiadó
  Aranycsapat Öröksége Alapítvány
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  102
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés