Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSheila O'Flanagan: Teérted mindent - Vagy mindent a szerelemért?

-25%
Sheila O'Flanagan: Teérted mindent - Vagy mindent a szerelemért?
3 699 Ft
Akció: 2 774 Ft2774
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Lainey Ryan élete viharos időszakába lép. Korábbi kapcsolatai egymás után fulladtak kudarcba, így nem csoda, hogy az aktuális szerelem is hemzseg a kérdőjelektől. Vajon a potenciális nagy Ő is csak csalóka délibáb, vagy épp ő lesz a kulcsa Lainey boldogságának?
Olaj a tűzre, hogy anyja, akivel szinte idegenként tekintenek egymásra, Dublinba látogat. Az ismert feminista Deanna mindig fölényesen elutasítja lánya választásait - különösen, ami a férfiakat illeti. Pedig Lainey most legkevésbé az ő kőkemény ítéletére kíváncsi.
Anyja élete azonban jóval többet rejt annál, mint amiről Lainey-nek tudomása van. Lassacskán oszladozik a köd, és Deanna végre feltárja hosszú ideig rejtegetett családi titkait, Lainey pedig rádöbben, hogy minden ember (még a férfigyűlölő feminista is) holtig tartó szerelemre vágyik. Néha azonban a régi álmokat el kell engedni ahhoz, hogy az ember végül rátalálhasson arra, amit annyira keresett.

"O'Flanagan legújabb kötete megérdemelten szerepel a bestsellerlistákon - szórakoztató, izgalmas és provokatív." (Irish Independent)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633575116
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  536
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés