Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Tracy Mack - Michael Citrin: Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok - A csodálatos Zalinda fivérek esete

-21%
Tracy Mack - Michael Citrin: Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok - A csodálatos Zalinda fivérek esete
2 499 Ft
Akció: 1 974 Ft1974
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Ha még nem hallottál a világ legkiválóbb magándetektívjeiről, Sherlock Holmesról, akkor bizonyára egy lakatlan szigeten töltötted eddigi életedet, vagy farkasok között nőttél fel a vadonban. Minden idők legzseniálisabb és legünnepeltebb nyomozójáról, a modern bűnüldözés példaképéről már sokat írtak. Bárki, aki tud egy keveset Holmesról, tisztában van vele, hogy nem dolgozott egyedül. Lelkes és hű utcagyerekek egy csapata is része volt bűnfelderítő szervezetének. A csapat a Baker Streeti Vagányok nevet viselte. Ezek a gyerekek számtalan ügyben segédkeztek Holmesnak, és felbecsülhetetlen szolgálatokat tettek neki nyomozásai során.
Kíváncsi vagy ezekre az ügyes utcadetektívekre? A bandavezérek: az éles elméjű Ozzie és Wiggins, aki talpraesettségével, a legelvetemültebb bűnözők eszén is túljár. A bandatagok: Rohan, a szelíd óriás, Elliot, a csibész, Alfie, a kiskölyök és mások. Szeretnéd megismerni őket? Egyetértesz abban, hogy te és a világon mindenki megtudja az igazságot?
Bizonyára igen.
Most talán azt kérdezed magadtól, ki vagyok én, hogy ilyen kijelentést teszek, és ekkora felelősséget vállalok magamra. Legyen elég annyi, hogy jól ismerem az eseményeket, és most elmondom az igazságot azoknak, akik hajlandók meghallgatni...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639708785
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés