Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekShirley MacLaine: Benső útjaimon

-21%
Shirley MacLaine: Benső útjaimon
2 690 Ft
Akció: 2 125 Ft2125
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosok vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.
Shirley MacLaine saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294626
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés