Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekShirley MacLaine: Benső útjaimon

-25%
Shirley MacLaine: Benső útjaimon
Fő kategória >Egészség, életmód >Lelki élet, család
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft2018
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosok vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.
Shirley MacLaine saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294626
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  180 g/db
Webáruház készítés