Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSiddhartha Mukherjee: Betegségek betegsége - Mindent a rákról

-25%
Siddhartha Mukherjee: Betegségek betegsége - Mindent a rákról
4 990 Ft
Akció: 3 740 Ft3740
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A "Betegségek betegsége" a rákbetegség nagyszerű, mélyen emberi alapműve. Végigvezet minket a betegség történetén az ókortól napjainkig, és ismerteti a kezelés és megfékezés radikálisan új lehetőségeit.

A "Betegségek betegsége" az emberi találékonyság, kitartás, állhatatosság, egyszersmind az önhittség, vakbuzgóság és a természetünkből fakadó hibák könyve. Mukherjee számtalan felfedezésről, buktatóról, sikerről és tragédiáról számol be, amelyeket elődeink megéltek egy olyan betegség tanulmányozása során, amely ellen csupán három évtizeddel ezelőtt is teljesen kilátástalannak látszott a küzdelem. Hősei emberek és orvosok, akik hegyeket mozgattak meg betegeik gyógyulásáért és az emberi tudás határainak kiterjesztéséért.

A "Betegségek betegsége" fordulatos, akár egy jó krimi, és reménysugár mindazoknak, akik be akarnak pillantani a rák titkaiba. A gyakorló és kutatóorvos Siddhartha Mukherjee a sejtbiológus precizitásával, a történész tisztánlátásával és a szépíró szenvedélyével veszi górcső alá a betegséget.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633100875
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  616
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés