Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Sidney Sheldon: Ashley három élete

-21%
Sidney Sheldon: Ashley három élete
2 290 Ft
Akció: 1 809 Ft1809
Virtuális számla jóváírás: 23 Ft

Ashley Patterson nagyon vonzó fiatal nő, ráadásul okos is. Kaliforniában él, egyike a Szilicium-völgy átlagos emberi ésszel felfoghatatlan csodákat alkotó számítógépes varázslóinak. Minden oka meg volna rá, hogy boldog legyen, de Ashley Patterson nem az. Élete kezd egyre inkább rémálommá válni - egy ismeretlen követi, rendszeresen behatol a lakásába, életveszélyesen megfenyegeti, egyszóval poklot varázsol köré. Érthetetlen dolgok történnek vele, s egy idő után a rendőrség is megjelenik, előbb csak fenyegetően kerülgeti, majd olyan szörnyűségekkel vádolja amelyről semmit sem tud.
Fordulatokban gazdag krimi? Bírósági tárgyalóteremben játszódó bűnügyi történet? Netán lebilincselő orvosregény? Egyik sem. Sidney Sheldon, a nagy mesélő most egy tőle teljesen szokatlan megoldást választott - orvosregénybe oltott krimit, krimibe ágyazott orvosregényt írt. Többszörösen hasadt személyiség a főhőse, egy olyan betegség szenvedő alanya, amelynek létezéséről - bár sokak életét teszi tönkre - még a pszichiáterek is vitatkoznak.
De ha az orvosok egy része sem hisz benne, hogy hihetnének a jogászok? Léteznek-e egyáltalán szellemi sziámi ikrek, s lehet-e büntetni egyiket a másik bűnéért? Sheldon ezekre a kérdésekre válaszol a tőle megszokott módon - lebilincselően izgalmasan.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636353469
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés