Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSimon V. László: Az űrhajós - Farkas Bertalan

-20%
Simon V. László: Az űrhajós - Farkas Bertalan
3 499 Ft
Akció: 2 790 Ft2790
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"(...) A könyv egy, kis faluból indult szabolcsi legényről szól, aki nekiugrott a lehetetlennek. S, ahogy a mesék szoktak kezdődni, az ő története is úgy kezdődött: A szegény legény nekivágott a nagyvilágnak, és egy élete, egy halála, úgy döntött, irány a csillagos ég!
Ezt már előtte is sok millióan, és nem csak a mesemondók mondták. Ő elindult és a világon az első magyarként - ma is egyetlenként - feljutott a csillagos égbe!
Igen, kedves olvasó a mai jövő nélküli, kissé szomorkás, véres terrorral telített hírekkel bombázott, emberiség számára, tehát önnek is, aki napi gondokkal küzd, ez a könyv egy csodálatos gyógyszer is lehet! Ami jókedvű, vidám stílusban mutatja meg azt a hőst, aki helyettünk is megcsinálta a lehetetlent.
Farkas Berci története példa értékű lehet a magyar kissé reményvesztett, jövő nélküli, erőtlen fiatalok számára is. Ebből a könyvből erőt meríthetnek, bármennyire is próbálják elhitetni velük, hogy a hősök egy másik rendbe tartoznak. Itt megtanulhatják, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! (...)" (részlet az Előszóból)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631239867
  Kiadó
  Szerzői kiadás
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  228
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés