Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSimone Elkeles: Chain Reaction - Láncreakció

-21%
Simone Elkeles: Chain Reaction - Láncreakció
2 999 Ft
Akció: 2 370 Ft2370
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Luis Fuentest mindig távol tartották a bátyjai életét megmérgező bandaháborúk erőszakos világától. Luis így máshol kockáztatja az életét - hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar; ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret; és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.
Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője.
Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. Vajon a Nikki iránt érzett szerelme elég lesz ahhoz, hogy távol maradjon annak a sötét és kegyetlen világnak a szakadékától, amelynek a peremén táncol?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633735978
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  390 g/db
Webáruház készítés