Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSinger Magdolna: Elárult férfiak klubja (LI)

-22%
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja (LI)
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Egy regény a férfiak elhallgatott fájdalmáról. A kimondatlan szavakról. Az elfojtott érzelmekről. Egy terapeuta megrendítő könyve a férfiak és nők egymásért folytatott örök küzdelméről.

János élete teljesen a feje tetejére áll, mikor felesége egyik pillanatról a másikra elhagyja. A megdöbbent és elkeseredett férfi minden erejével próbál megküzdeni a ténnyel, hogy faképnél hagyták, hogy már csak a szobanövényével vagy a sörösüvegével társaloghat a sivár lakásban, hogy a felesége mással kávézik délutánonként. Miközben a hullámok egyre inkább összecsapnak a feje fölött, régi és új barátokat, újabb és újabb elárult férfiakat faggatva próbálja megérteni, mi is történt vele. Rádöbben, hogy férfitársai is átéltek már az övéhez hasonló fájdalmakat, és hogy ahányan vannak, annyiféleképpen birkóznak kapcsolatokkal, gyerekekkel, családdal, elválással, felelősséggel - és legfőképpen az érzelmeikkel.
Jánosnak sincs végül más választása, szembe kell néznie a lelke legmélyére temetett titkokkal, amelyeknek addig még a létezését is tagadta. Singer Magdolna regénye az elhullajtott és elfojtott férfikönnyekről, az elengedésről és megtartásról szól. Arról, hogy összeforrhatnak-e újra a megtört szívek és a darabokra hullott kapcsolatok.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633102152
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  350
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  390 g/db
Webáruház készítés