Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSlézia József: Kortárs magyar formatervezés 2000 - 2013

-21%
Slézia József: Kortárs magyar formatervezés 2000 - 2013
5 990 Ft
Akció: 4 732 Ft4732
Virtuális számla jóváírás: 60 Ft

"Többéves munka eredményeként jelent meg Slézia József szerkesztésében a Kortárs magyar formatervezés kötet. A könyv legfontosabb célja, hogy teljes körűen és részletgazdagon jelenítse meg a magyar formatervezés 21. századi eredményeit és alkotóit. Az olvasó teljes képet kaphat az utóbbi bő tíz év aktív tervezőiről, kreatív produktumairól és koncepcióiról, amelyek változatos technikai színvonalúak és funkciójúak, a formatervezés aktuális nemzetközi áramlataiban a magyar sajátosságaikkal együtt jól elhelyezhetők.
A kötetre alapozott bevezetőben Slézia József bemutat néhány olyan jellegzetességet és összefüggést, amelyek segítenek eligazodni a kortárs magyar formatervezés összetett és izgalmas világában, s rávilágítanak néhány aktuális problémájára is.
A bevezetetőt követőn a tervezők (párosok, pár fős csoportok) abc-sorrendben 13 oldal terjedelemben kerülnek bemutatásra; megközelítően száznyolcvanan, többségük a 25 és 45 év közötti korosztályból való. Minden tervezőtől található egy rövid ars poetica vagy hitvallás, amely révén az olvasó közelebb kerülhet alkotói céljainak, szemléletének, s természetesen a produktumainak jobb megértéhez, amelyet a rendkívül gazdag képanyag tesz igazán élvezetessé és hitelessé. Az informatív szövegek mellett a közel 700 fotó a kortárs magyar formatervezés forrás értékű képes enciklopédiájává teszi a könyvet."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630893565
  Kiadó
  Designtrend kft
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  255
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés