Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSólyomi Dávid: Osztalékból szabadon - Építs generációkon átívelő gazdagságot egyszerű lépések sorozatával!

-21%
Sólyomi Dávid: Osztalékból szabadon - Építs generációkon átívelő gazdagságot egyszerű lépések sorozatával!
2 800 Ft
Akció: 2 212 Ft2212

Épp, hogy kijössz a nehezen megkeresett havi fizetésedből? Aggodalommal tekintesz a jövőbe? Azt hiszed, az anyagi függetlenség számodra csak elérhetetlen álom? Hidd el, nem a pénz a valódi akadály!
Aktív éveink alatt bőven többet keresünk és költünk el nem megélhetésre, mint amennyiből a könyvben részletezett rendszer segítségével elérhető az anyagi függetlenség. A megfelelő tudásra és konkrét tervre ugyanakkor szükség van, ezeket magabiztosan alkalmazva érezhetően és mérhetően egyre közelebb jutunk a célunkhoz. Lehet ennél erősebb motivációt találni a megtakarításra és befektetésre?
Könyvemmel a hosszú távú, tudatos vagyonépítés lépésről lépésre követhető, évszázadok óta működő, bárki által alkalmazható rendszerét adom át tökéletesen közérthető formában. Ezzel helyére kerül a pénzügyi kirakó hiányzó eleme: a kemény munkával megkeresett pénz végre kiszámítható és évről évre növekvő passzív bevételt termel, egyre elérhetőbb közelségbe hozva a pénzügyi szabadságot. Sólyomi Dávid

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912646
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés