Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSoma Mamagésa: Új egyensúly - Fordulópont a férfi és nő viszonyában

-22%
Soma Mamagésa: Új egyensúly - Fordulópont a férfi és nő viszonyában
3 150 Ft
Akció: 2 450 Ft2450
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Úgy gondolom, ebben a könyvben igen összetett, sokrétű megközelítésben olvashatsz a férfi és nő egymáshoz való viszonyában bekövetkezett változásokról. Az írás ideje alatt végig arra koncentráltam, hogy éber maradjak, ne essek túlzásokba, igyekezzek pontos és indulatmentes lenni, hogy átfogó képet nyújthassak a témáról. Törekedtem arra is, hogy a belső hangra figyelve olyan útmutatást adjak, mely férfinak, nőnek egyaránt előre vivő.
Remélem, megtalálod benne mindazt, ami segít ennek a globális változásnak a megértésében, és saját, egyéni változásodban. Hiszen az élet maga a változás.
Nem olyan régen még az is közfelháborodást keltett, hogy a George Sand férfi művésznevet viselő francia írónő a 19. század közepén nadrágot vett fel. (És tudjuk jól, vannak kultúrák, ahol ez ma is megdöbbentően hatna.) Ma viszont már természetes - sőt, egyre inkább igényelt és támogatott a nők szerepe olyan területeken - pl. közéletben, politikában -, amelyeket korábban kizárólag férfiak képviselhettek. Hatalmas változás történt, rövid idő alatt.
És ez a sok-sok jel és jelenség, ami fizikai, érzelmi, szellemi és lelki szinten is megmutatkozik az életünkben, már egyértelműen arra hívja fel a figyelmet, hogy végig kell gondolnunk mindazt, ami velünk, bennünk és körülöttünk történik.

A könyvem címe "Új egyensúly". Ez két dolgot feltételez. Az egyik: hogy már volt valaha egyensúly férfi és nő közt, a másik: hogy ez most egy új minőségbe fordul át, változik.
Mi az, amit érdemes megtartani, és mi az, amit érdemes magunk mögött hagyni? Erre keresem a válaszokat úgy egyéni életemben, mint ebben a hatalmas globális változásban. Figyelmem fókuszába most a férfi és nő viszonyát helyeztem, több szintről vizsgálva meg azt, ami volt, és amiben most benne vagyunk." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639971622
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  290
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés