Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSophie Kinsella: A boltkóros esküvője

-25%
Sophie Kinsella: A boltkóros esküvője
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Olvasson bele!--->

Ez a könyv korábban A boltkóros férjhez megy címmel jelent meg.

Becky Bloomwood életében végre minden elrendeződik. Szereti a munkáját, hiszen azért fizetik, hogy más pénzét költse. Mesés manhattani lakásban lakik a barátjával, Luke-kal. Mostanra közös bankszámlát is nyitottak (noha abban nem értenek egyet, vajon egy Miu Miu szoknya háztartási kiadásnak minősül-e).
A leánykérés nem éppen szokványosra sikerül, de ami utána jön, az talán még kevésbé. Rebecca mamája azt szeretné, ha London egyik kertvárosában lenne a lagzi, és Becky az ő régi menyasszonyi ruháját viselné. Luke anyja ezzel szemben fényes álomesküvőt tervez a New York-i Plaza Hotelben. Becky menekülne, de sehogyan sem tud lemondani a tortakóstolgatásról, a ruhapróbákról és a pezsgőzésekről. Szorgos esküvői előkészületek folynak az Atlanti-óceán mindkét partján, miközben a menyasszony egyre elkeseredettebben gondol a jövendő házaséletre
Sophie Kinsella az Egy boltkóros naplója című regényével lopta be magát világszerte a női olvasók szívébe. Becky Bloomwood, a mániákus vásárló immár számos nemzetközi bestsellerben bizonyította, hogy a boltkórosok pokla nem is olyan elviselhetetlen hely.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633107256
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés