Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSrí Szvámi Sivánanda: Utak a boldogsághoz - Tanítások az élet céljáról és elérési módjairól

-25%
Srí Szvámi Sivánanda: Utak a boldogsághoz - Tanítások az élet céljáról és elérési módjairól
3 800 Ft
Akció: 2 850 Ft2850
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Az embert gondolatai teremtik. Amit gondol azzá válik. Ha úgy gondolod, erős vagy, erőssé válsz. Ha úgy gondolod, gyenge vagy, gyengévé válsz. Ha úgy gondolod, bolond vagy, bolond leszel... Az ember azzal formálja saját személyiségét, hogy azzá válik, amit gondol.

A szeretet élet. A szeretet öröm. A szeretet melegség. A szeretet az aranykötelék, amely összeköti a szíveket és a lelkeket. A szeretet építő és alkotó. A szeretet összeköt és épít. A szeretet a megújhodás forrása. A szeretet valódi szubsztancia, amelyet bátran felhasználhatsz. A szeretet pozitív és valós. Aki a szeretet törvényét tudományos precizitással alkalmazza, csodákat művelhet. A szeretet törvénye messzemenően sokrétűbb tudomány, mint bármely modern tudomány. A szentek és jó emberek között a szeretet törvénye uralkodik.

A meditáció az egyetlen királyi út az üdvösség vagy móksa eléréshez. E titokzatos létra a földről a mennybe, a tévedésből az igazságba, a sötétségből a fénybe, a fájdalomból a boldogságba, a nyugtalanságból az állandó békébe, a tudatlanságból a tudásba vezet. És a halálból a halhatatlanságba.

Békét és üdvösséget nem találni könyvekben, templomokban vagy kolostorokban. Ezek akkor köszöntenek ránk, amikor feldereng a lélekről (Átmanról) való tudás.

A koncentráció és a meditáció folyamatos gyakorlásával az elme olyan tiszta és átlátszó lesz, mint egy kristály. A világi dolgokért folytatott harc zaja elcsitul, amint az ember visszavonul önmagába.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630849999
  Kiadó
  Spirituart Jóga Alapítvány
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  528
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  860 g/db
Webáruház készítés