A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Star Wars: Testvériség

Szerző Mike Chen
Star Wars: Testvériség

Star Wars: Testvériség

Szerző Mike Chen
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789634977179
Kiadó:
Szukits Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
378
Tömeg
360 g/db

OBI-VAN KENOBI ÉS ANAKIN SKYWALKER FELADATA, HOGY VÉGET VESSENEK AZ ÖLDÖKLŐ KLÓNHÁBORÚNAK ÉS MEGÚJÍTSÁK KETTEJÜK SZÖVETSÉGÉT

Megkezdődött a klónok háborúja, és minden egyes világgal, amely a szeparatistákhoz csatlakozik, egyre inkább kicsúszik az irányítás a béke őreinek kezéből.

Miután egy robbanás letarolja a Kereskedelmi Szövetség ékkövét, Cato Neimoidiát, a Köztársaság lesz a bűnbak a történtekért, a bolygó törékeny semlegessége pedig veszélybe kerül. A Jedik Obi-van Kenobit, a Rend egyik legtehetségesebb diplomatáját küldik a helyszínre, hogy felderítse a bűncselekményt, és helyreállítsa a fenyegetően megbillent egyensúlyt.

Az egyre forrongóbb zűrzavar közepette Anakin Skywalkert Jedi-lovaggá avatják. Noha Obi-van egyedül indul küldetésére, és korábbi tanítványának a lelkére kötötte, hogy ezúttal hallgasson a jó szóra, senki sem dacolhat Anakin konok eltökéltségével: ő is csatlakozik az akcióhoz.

Obi-van egykori padavanjaként Anakin most egyenrangúvá vált a férfival, aki felnevelte. A kettejük között lappangó feszültség a körülöttük lévőket is veszélyezteti. A két lovagnak újfajta együttműködést kell megtanulnia - méghozzá gyorsan, amennyiben meg akarják menteni Cato Neimoidiát és népét a háború lángjaitól. A fenyegetés legyőzéséhez túl kell nőniük a mester és tanítvány szerepén, hogy valódi testvérekként segítsék egymást.

25%
4 990 Ft
3 743 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Mike Chen
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

A szerző további könyvei

25%
3 790 Ft
2 843 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK