Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekStephanie Perkins: Ajándékba adlak

-25%
Stephanie Perkins: Ajándékba adlak
3 599 Ft
Akció: 2 699 Ft2699
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ez az ünnep más lesz, mint a többi!
Az Ajándékba adlak néhol torokszorító, máshol humoros történetei hagyományos ünnepeket örökítenek meg, de korántsem hagyományos szereplőkkel és helyzetekkel.

David Levithan, többek között az Egy másik nap világhírű szerzője, egy eszeveszett karácsonyról ír, amelyben egy srác Mikulásnak öltözve próbálja meglepni barátja kishúgát. A félreértések és bonyodalmak elkerülhetetlenek, de mit szól majd a család, ha kiderül, hogy a Mikulás idén valójában szerelmet vallani jött?

Gayle Forman, aki az Itt voltam című regénnyel szerzett több millió rajongót, Sophie és Russell világába enged bepillantást, ahol a kívülállás erény is lehet, és egy apró csoda akár szerelmet is hozhat az iskola falai közé.

Noel súlyosan allergiás a diófélékre, Mags majdnem a biztos halálból hozza vissza. Minden évben együtt ünneplik a szilvesztert, de vajon van-e a más a barátságon túl is a számukra? Rainbow Rowell, az Eleanor és Park és a Fangirl népszerű írója négy varázsos éjszaka történetét meséli el.

Ráadásnak pedig egy-egy felejthetetlen ünnepi történetet kapunk Holly Black, Ally Carter, Jenny Han, Kelly Link, Myra McEntire, Matt de la Pena, Stephanie Perkins, Laini Taylor és Kiersten White sztárszerzők tollából.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633108727
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  470
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés