Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekStephen Paul Thomas: World War S - Spirituális világháború - A csend kezdete

-25%
Stephen Paul Thomas: World War S - Spirituális világháború - A csend kezdete
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Stephen Paul Thomas sodró lendületű, izgalmas regénye a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség erőinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör.

Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élmények kutatója szembesül először ezzel, amikor megszerzi első bizonyítékát a lélek testenkívüliségéről. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti őt egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza előző életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek.

De nem csak ők: fekete seregek gyülekeznek a horizonton, mert Josh számukra is fontos. Bárkit felhasználnak, hogy közelebb kerüljenek a fiúhoz - befolyásolják, kísértik és megszállják a lelküket és testüket, akik innentől az ő akaratukat teljesítik. Ezt tették mindig is: így távolították el az emberiséget Istentől. Egyházi és a politikai vezetőket hálózták be, hogy végrehajtsák nagyszabású tervüket - hogy végül eljussanak az egyházi belső köreibe. Akár egészen a Vatikánig...

És ez még csak a csend kezdete...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638998545
  Kiadó
  Articity Kft
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  308
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés