Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteve Berry: Királyi fortély

-25%
Steve Berry: Királyi fortély
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.02.25   Visszavonásig érvényes!

Cotton Malone és 15 éves fia, Gary Európába utazik, elvállalva, hogy magukkal visznek Angliába egy otthonról elszökött tinédzsert. Ám Londonban fegyveresek várják őket, a szökevény Garyvel egyótt eltűnik, és Malone egyszeriben egy magas szintű diplomáciai adok-kapok kellős közepén találja magát. A tét egy líbiai terrorista szabadon engedése, amely ellen az amerikai kormány fölháborodva tiltakozik, de nem tudja beavatkozásra bírni a brit hatóságokat.
Talán a Királyi fortély fedőnevű akcióval sikerülhet? A CIA irányította akció célja az, hogy megoldjon egy több évszázados rejtélyt, amely alapjaiban rendítheti meg Nagy-Britannia királyságának intézményét.
Gyilkosok, árulók, kémek és egy titkos társaság veszélyes tagjainak gyűrűjében Malone halálos csapdába kerül. Hogy megmentse Garyt, az egyik árulót kell a másik ellen kijátszania - és csak a Tudor-ház féltve rejtegetett hihetetlen titkának a leleplezésével tudja megelőzni a Királyi fortély megsemmisítő következményeit. 

Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét. A New York Times bestsellerszerzője. Regényeit 40 nyelvre fordítják, 51 országban, több mint húszmillió példányban. 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634067511
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  394 g/db