Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteve Strid - Claes Andréasson: A viking marketing - Sikeres biznisz skandináv módra - Menedzser észjárás sorozat 5.

-25%
Steve Strid - Claes Andréasson: A viking marketing - Sikeres biznisz skandináv módra - Menedzser észjárás sorozat 5.
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A IX. században a vikingek egy fosztogatásra, rablásra és bódító hatású gombákra épülő civilizációt alkottak, és ők adták nekünk -többek között- a Nobel-díjat, az IKEA-t, a Volvót, az Ericssont, a Legót és az Absolut Vodkát.
Svédország, Dánia, Norvégia és Izland összlakossága nem éri el a 20 milliót, vagyis a modern vikingek a Föld népességének mindössze 0,3 %-át teszik ki. Hihetetlen, de ennek ellenére ők bonyolítják a világ összes exporttevékenységének 3 %-át! Igen, a skandináv termékek első osztályúak, de mégis a márkaneveik hódították meg a világot.
Az erőszak korának vége, de a vikingeknek még mindig megvan az a zseniális és némileg különc hozzáállása, amellyel nevet tudnak szerezni a cégeiknek, a termékeiknek és az ügyeiknek.
"A viking marketing" elmeséli, miként nem működik a reklám, és hogy ez miért jó, miért értelmetlen a versengés, továbbá hogy a büntetés-jutalmazás rendszere miért primitív eszköz a motiválásra, és hogy miért is nem a pénz a világ mozgatórugója, valamint, hogy az ügyvédeknek miért az utolsó hajóban a helyük...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638899699
  Kiadó
  Pongor Publishing Üzleti Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  124
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés