Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteven Erikson: Harangszó a kopókért - A Malazai Bukottak Könyvének regéje VIII.

-22%
Steven Erikson: Harangszó a kopókért - A Malazai Bukottak Könyvének regéje VIII.
5 999 Ft
Akció: 4 670 Ft4670
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az eposzi ívű történet utolsó felvonásához érkezik...
Azt mondják, minden ármány, minden cselszövés, minden nagy szabású terv végén maga a Csuklyás várakozik. De ez alkalommal másként áll a helyzet: ez alkalommal a Halál Ura már a kezdet kezdetén ott van...
Darujhisztán baljóslatú szóbeszédektől és suttogásoktól hemzseg és fuldoklik. Idegenek érkeztek, egy gyilkos járja a várost, ráadásul K'rul vendéglőjének tulajdonosai orgyilkosok célpontjai lettek. Ám mindez eltörpül amellett, ami hamarosan bekövetkezik... mert a távolból már a kopók csaholása hallatszik.
A messzi Fekete Korallban pedig a város vezetői, a tiste andiik mintha mit sem tudnának arról a fenyegetésről, amit a Megváltó szektája jelent - egy becsületes halandóból lett istené, aki tehetetlennek tűnik hívei torz elképzeléseivel szemben.
Ezért aztán Csuklyás egy olyan összeesküvés élére áll, amely az egész világegyetemet megrengeti majd, ám a végén másvalaki várakozik: Fürkész Anomander, a Sötétség Fia, aki eljött, hogy helyrehozzon egy ősrégi és rettenetes hibát...

A Malazai Bukottak Könyvének regéje olyan világot tár elénk, amelyben véres háborúk dúlnak, s a különféle erők és birodalmak nevében számtalan furcsa faj és nép küzd egymással. A kegyetlen összecsapások hátterében azonban olyan érzelmek állnak, mint a barátság, a szerelem, a testvéri szeretet, a plasztikusan megjelenített szereplőktől pedig sokszor az irónia és a humor sem áll távol.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571439
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  912
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,14 kg/db
Webáruház készítés