Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteven Pressfield: Vadászat Rommelre

-21%
Steven Pressfield: Vadászat Rommelre
2 990 Ft
Akció: 2 360 Ft2360
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

"Izgalmas, durva és megrendítő olvasmány. Akit érdekel, hogy tisztességes emberek miért és hogyan mennek háborúzni, az lapozzon bele a könyvbe." (Los Angeles Times)

1942 ősze. Hitler légiói végigsöpörtek Európán; Franciaország elesett; Churchill és az angolok ott állnak magukra hagyva. Észak-Afrikában Rommel és Panzerjai tönkreverték a 8. brit hadsereget, és készen állnak Egyiptom, Szuez és a közel-keleti olajmezők lerohanására. A nem túl rózsás háborús kilátások közepette az elkeseredett angolok merész tervet dolgoznak ki: a német vonalak mögé küldenek egy kisebb, de nagyon mozgékony és jól felfegyverzett katonai egységet, amely képes megállítani az Afrika hadtest előretörő alakulatait.
Steven Pressfield, az ókori háborúk sikeres regényírója ezúttal a modern korba kalauzol bennünket. A második világháború idején játszódó történet alapjául egy elit angol kommandó valós akciói szolgálnak. A Mélységi Sivatagi Csoport a német Afrika hadtest és a legendás parancsnok, Erwin Rommel tábornagy, a "Sivatagi Róka" ellen indult hősies harcba.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283413
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés