Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSuzanne Bosmann - Catherine Cullen - Tony Hare - Elain Harwood - Michael Rapoport: London - Történelem, építészet, természet, múzeumok - Londoni élet művészszemmel

-21%
Suzanne Bosmann - Catherine Cullen - Tony Hare - Elain Harwood - Michael Rapoport: London - Történelem, építészet, természet, múzeumok - Londoni élet művészszemmel
3 990 Ft
Akció: 3 150 Ft3150
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

"(...) A Corvina kulturális útikönyvei azoknak szólnak, akik arra vágynak, hogy maguk fedezzenek fel egy várost, de egyúttal megismerjék annak kulturális örökségét is, hogy csak kíváncsian bóklásszanak, de közben mindent megtudjanak az adott helyről. (...)" (részlet az Előszóból)

Történelem: Európa pénzügyi fővárosa nem egy nap alatt született meg. Fedezzük föl a város 2000 éves történetét alakító események, a pestisjárványok, a nagy tűzvész, a világháborús bombázások helyszíneit!
Építészet: A középkor építményein, a György-kori stíluson, a viktoriánus gótikán, a múlt század 30-as éveinek emlékein és napjaink égbetörő toronyházain keresztül ismerjük meg a hatalmas kikötőváros változatosságát!
Természet: Élvezzük a londoniak által oly csodálatosan rendben tartott zöldterületeket, a Temze partjait, a híres parkokat, az angol kerteket!
Múzeumok: Merüljünk el a nagyszerű kiállítások mérhetetlen gazdagságában, a British Museum ókori gyűjteményétől a modern művészet templomának számító Tate Gallery kollekciójáig!
Londoni élet: A hagyomány kötelez: igyunk meg egy csésze igazi angol teát, együnk hozzá aprósüteményt, és közben nézzünk meg egy krikett-mérkőzést. Gyönyörködjünk a királyi család körüli látványosságokban vagy élvezzük a hamisítatlanul "british" pubok és színházak hangulatát!
Művészszemmel: London varázsa megihlette a költőket és a detektívregények íróit egyaránt, Dickens vagy Prévert tollát csakúgy, mint Monet, Canaletto vagy Turner ecsetjét.
A könyv végén a londoni városnegyedek térképei találhatók.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631360912
  Kiadó
  Corvina Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés